Reiki-1 cursus

Bij reiki-1 maakt u kennis met reiki. De nadruk van deze cursus ligt op het oefenen van de handposities, die worden gebruikt bij de energie-overdracht. U leert hoe de zelfbehandeling gaat en ook oefent u op anderen.

Bij reiki-1 ontvangt u vier inwijdingen. Hierdoor zal de energie sterker door uw handen stromen. U wordt een reikikanaal. De inwijdingen zorgen er ook voor dat u tijdens het behandelen van anderen geen energie verliest, maar dat er juist extra energie door uw lichaam gaat stromen.  

Cursusmateriaal reiki-1

Bij de reiki-1 cursus krijgt u:

Reiki-1, individueel

De individuele cursus bestaat uit 4 sessies in 4 achtereenvolgende weken. De dagen en tijden worden in onderling overleg vastgesteld. Elke sessie duurt ongeveer tweeenhalf uur. U wordt behandeld door de reikimaster en de theorie komt aan de orde. U oefent minstens één keer op een oefenpersoon. Die kunt u zelf meenemen of die kan door ons worden geregeld. Na ongeveer een maand is er een herhalingssessie. De handposities worden dan nog een keer geoefend op een oefenpersoon.

Reiki-1, groep

De groepscursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 – 15.00 uur, met een week ertussen. De dagen zijn vooraf vastgesteld. Tussen de middag is er een lunch, die bij de prijs is inbegrepen. De grootte van de groep is maximaal 4 personen. U wordt behandeld door en oefent op medecursisten en de theorie komt aan de orde. Na ongeveer een maand is er een herhalingssessie. De handposities worden dan nog een keer geoefend op een medecursist.

Geplande cursusdata reiki-1 groepscursus

 

Cursusprijzen

Reiki-1 groepscursus: € 225,- per persoon

Reiki-1 met 2 personen: € 275,- per persoon

Reiki-1 individueel: € 325,- per persoon

Voor de duidelijkheid: alle cursusprijzen zijn inclusief  koffie en thee en inclusief de genoemde cursusmaterialen en bij de dagcursus tevens inclusief lunch. Ook is de herhalingssessie, na ongeveer een maand, bij de cursusprijs inbegrepen.